Konttiasuntoja ei pelkästään tp-hakijoille!

Perjantai 9.10.2015 klo 22:25


Espoon kaupunginvaltuutettu Kurt Byman (Sit. ja valtuustoryhmämme 2 varapj) on aikoja sitten ehdottanut konttiasuntoratkaisuja suomalaisten opiskelijoiden ja muiden edullista asumista tarvitsevien vaihtoehdoksi. Konttiasuinrakentamisessa on olemassa erilaisia myös hyvinkin tyylikkäitä ratkaisuja. Ehdotukset ovat kaikuneet kuuroille korville, ja vastaan esitetty erinäisiä lupateknisiä ym. esteitä. Tp-hakijatulva on näemmä poistanut ko esteet, koska Espoon Siikajärvelle on noussut hetkessä konttirivitalo. Asunnot ovat varustettu perusasioilla mitä asumiseen ihminen tarvitsee. 

Vaadin, että ko asuntoja annetaan myös muiden kuin tp-hakijoiden käyttöön.

Ratkaisemmeko samalla pääkaupunkiseutua vaivanneen asuntopulan, joka vaikuttaa jopa kv kilpailukykyymme?

Älkääpä muuten ajatelko, että hyvä minun on kotoani käsin asiasta puhua: Aikanaan olen itsekin asunut parisen kuukautta kontissa, ja kaikenkaikkiaan ulkomailla asuessani myös noin kaksi vuotta teräsrunkoisessa UN teltassa. Mahtavaa aikaa! Se on itsestä kiinni miten siistinä ja kodikkaana onnistuu pitämään pienemmänkin tilan.

Konttiasunnoista ratkaisu pääkaupunkiseudun huutavaan asuntopulaan!

Avainsanat: Kurt Byman, edullinen asuminen, konttiasunnot, tp-hakijat


Kommentit

10.10.2015 12:12  Tapio Rantanen

Eikös tällaiset konttiasunnot vaadi rakennusluvan,jos näin on niin ompa Siikajärvelle nousseihin kontteihin lupa myönnetty nopeasti,kun normaali kodin rakentaja joutuu sitä odottelemaan vuoden päivät.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini