Sisulaiset hermostuneita

Maanantai 19.6.2017 klo 0:29


Iltasanomille antamani haastattelu sai sisulaisissa aikaan säpinää. Minua syytettiin valehtelijaksi tai vähintään liioittelijaksi kansanedustaja Immosen facebook julkaisussa. Epäiltiin myös, ettei minua takaisin ps ään pyytänyt ja vastauksestani hermostunut olisi edes ollut sisulainen. Vaadittiin näyttöä. Vaadittiin henkilön nimen julkaisemista.

Saat mitä tilaat. Olli Immosen ja monien muiden sivuillaan olevien vaatimuksesta esitän tässä (Sampo Terhon tavoin, kuten itse vinkkasivat) näyttöä siitä mitä  Suomen sisulainen minusta oli mieltä hermostuttuaan kysymykseeni mitä minun pitäisi pyytää Jussi Halla-aholta anteeksi.

Näytöksi riittänee, että aivoni ovat "neekerimallii".

Haluan suojella tuota sisulaista heiltä itseltään. En saanut mm vastauksia keskustelussa Immonen & co, että mihinkä "rikokseen" ko hlö on syyllistynyt kysyessään takaisin ps ään ja mitä "kostoa" suunnittelevat hänelle siitä, sillä keskustelu herätti minussa nämä kysymykset.  Hyvää hyvyyttäähän tuo sisulainen oli minua takaisin pyydellyt ps riveihin, kuten niin moni muukin ei sisulainen.

 Henkilö on todellinen, henkilö on sisulainen. Hän on myös sittemmin pyytänyt anteeksi kahteenkin kertaan sähköpostiviesteissä  "pari kommenttiani meni pikkaisen hmm..asiattomaksi...ja haistattelu.."

Huomautan lopuksi, etten ole loukkaantunut mistään alatyylisistä viesteistä, joita on tullut tuon sisulaisen lisäksi muitakin. Hänhän vielä omaehtoisesti pyysi haistatteluja jne anteeksi.  Iloani hyvistä viesteistä ei voi millään törkyviesteillä vähentää. Päinvastoin. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini